Varali Nišlijku da je omađijana i za skidanje crne magije joj uzeli oko 200 hiljada dinara

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jan.2022, 15:27

Varali Nišlijku da je omađijana i za skidanje crne magije joj uzeli oko 200 hiljada dinara

Zbog sumnje da su 63-godišnju Nišlijku prevarili i uzeli joj više od 200 hiljada dinara za skidanje magije, a od toga jedan deo novca oteli uz udarajući je u stomak, krivične prijave će biti podnete protiv dve osobe iz okoline Bačke Palanke.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SKIDALI CRNU MAGIJU, PA ZAVRŠILI IZA REŠETAKA Ženi iz Niša na prevaru oteli više od 200.000 DINARA!

Izvor: Blic, 15.Jan.2022

Muškarac (34) i žena (24) iz okoline Bačke Palanke uhapšeni su pošto su na prevaru oteli više 200.000 dinara ženi iz Niša, govoreći joj da je pod dejstvom crne magije.

Nastavak na Blic...

Za skidanje crne magije od Nišlijke uzeli više od 200.000 dinara

Izvor: N1 televizija, 15.Jan.2022

Policija će podneti krivične prijave protiv dve osobe iz okoline Bačke Palanke zbog sumnje da su od žene iz Niša uzeli više od 200.000 dinara obećavajući joj skidanje crne magije, saopštila je Policijska uprava u Nišu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.