(VIDEO) Kako su rokeri zapalili Sokobanju

Izvor: juGmedia, 24.Jul.2016, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Kako su rokeri zapalili Sokobanju

SOKOBANJA – Poštovaoci Green Heart festivala su okupirali prostor oko bine sa svih strana. Sokobanjskim trgom mogla se videti publika od 7 do 77 godina, jer svi znaju da nema pravog festivala u Srbiji bez Van Gogha.

Svoj nastup bend otvara pesmom „Skači, skači“ koja od starta podiže atmosferu, a zatim „ Kiselina“, „ Srce“ , „ Klatno“.

Negde u sredini nastupa Đule je izveo devetogodišnjeg dečaka Dušana na bini, dao mu je svoju gitaru u ruke i naj >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << taj način pomogao mu da oseti „čar“ rokenrola .

Drugo veče Green Heart festivala u Sokobanji otvorio je bend „Prljave setre“ iz Niša, koji je bio pobednik Green Heart demo festa.

Nakom njih počeo je redovni program i na scenu su stupili njihovi sugrađani iz benda „Novembar „ . Ovaj sve aktivniji pank bend iz Niša imao je zadatak da napravi pozitivnu atmosferu i zagreje puliku koja već bila u zavidnom broju.

Nakon jednočasovnog nastupa Novembra na scenu su stupili srpski „irci“ u liku Ortodoks Celtsa. Kao i uvek na njihovim nastupima atmosfera je bila usijana zvukovima Irskih motiva i na samom startu svirke mogao se čuti „The Irish Rover“, „ Wearing of the Green“ .

Kako je nastup dalje tekao, tako je i atmosfera podizana baš kao da se nalazimo na stadionu njihovog omiljenog fudbalskog kluba „Seltik“. Svoj nastup završili su hitovima „Far Away“, „ The Celts stike again“ i naravno „ Driking song“.

Leskovčanin Aleksandar Novović kaže da je ovaj festival u Sokobanju dovukao reku ljudi, a deo tonske probe je zabeležio svojim telefonom:



Saša Marković – Gidra/juGmedia

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Sokobanjanje, drugo veče uz Novembar, Orthodox celts i Van Gogh

Izvor: JuznaSrbija.info, 24.Jul.2016

Drugo veče Green Heart festivala u Sokobanji otvorio je bend „Prljave setre“ iz Niša, koji je bio pobednik Green Heart demo festa...Nakom njih počeo je redovni program i na scenu su stupili njihovi sugrađani iz benda „Novembar". Ovaj sve aktivniji pank bend iz Niša imao je zadatak da napravi...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.