Utrđuje se krivica vaspitačica o nestanku dečaka

Izvor: juGmedia, 23.Jul.2016, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utrđuje se krivica vaspitačica o nestanku dečaka

NIŠ – Zamenik direktora predškolske ustanove „Pčelica“ Ivan Todorov kaže da će od ponedeljka pokrenuti proceduru utvrđivanja odgovornosti povodom slučaja četvorogodišnjeg Mihajla Ničića koji je, navodno, po povratku sa izleta, sredinom juna, iskoristio nepažnju vaspitačica, izašao iz autobusa i sam otpešačio do kuće.

Šokirani smo i ne nameravamo bilo koga da štitimo. Ali izjave porodice, vaspitačica i drugih roditelja su kontradiktorne, pa tek treba utvrditi >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << ima li odgovornosti naših kadrova. Ako se dokaže da su pogrešile, vaspitačice će biti strogo kažnjene, ali neće izgubiti posao jer je sve prošlo bez posledica„, kaže Todorov za Večernje novosti.

Grupa mališana iz vrtića „Panda“, u naselju Branko Bjegović, bila je sa vaspitačicama na izletu u Svilajncu. Pri povratku, kada se autobus parkirao ispred vrtića, mali Mihajlo je – kako se tvrdi – sam otišao kući.

Deda i baba su došli da ga sačekaju čak 15 minuta pre nego što je autobus stigao, ali su im vaspitačice rekle da je već otišao kući – sa bratom.

(Večernje novosti)

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

NI: Utrđuje se krivica vaspitačica oko nestanka dečaka

Izvor: OkRadio.rs, 24.Jul.2016, 11:18

Naredne sedmice istraga U PU "Pčelica" iz grada na Nišavi, povodom slučaja četvorogodišnjeg Mihajla Ničića Zamenik direktora predškolske ustanove "Pčelica" Ivan Todorov potvrdio je da će od ponedeljka pokrenuti proceduru utvrđivanja odgovornosti povodom slučaja četvorogodišnjeg Mihajla...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.