Ustupila stan porodici dok je dete na lečenju

Izvor: JuznaSrbija.info, 29.Sep.2015, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ustupila stan porodici dok je dete na lečenju

Nakon teksta „Pomozimo maloj Petri“, kojom je apelovano na sve humane ljude da se uključe u akciju pomoći oko lečenja ove devojčice, javila se osoba koja je ovoj porodici ponudila na korišćenje svoju garsonjeru.

Stan se nalazi na pet minuta hoda od Instituta za majku i dete na Novom Beogradu, gde će Petra Petrović (3) iz Vladičinog Hana od ponedeljka nastaviti lečenje, nakon nekoliko hemo terapija koje je primila u Nišu.

D. M. (49) je ponudila svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << stan odmah nakon objavljivanja teksta i informacije da će Petra biti prebačena na lečenje u Beograd. Stan se nalazi u blizini bolnice, tako da  će to dosta olakšati situaciju porodici dok je Petra u bolnici, budući da ona ima i brata blizanca. Humana čitateljka D. M. je poreklom je sa juga Srbije, piše OK Radio.

Njena jedina želja u ovom slučaju je da joj se ne pominje puno ime i prezime.

Trogodišnja Petra boluje od neuroblastoma, vrste dečijeg karcinoma. Neuroblastom  predstavlja četvrti po učestalosti malignitet koji se javlja kod dece, kažu stručnjaci. Kod Petre je on otkriven u junu ove godine. Iako troškove lečenja male Petre uglavnom pokriva država, porodica Petrović apeluje na sve humane ljude da pomognu koliko su u mogućnosti, jer jedva nalaze načina da plaćaju troškove odlaska u Niš i Beograd.

Roditelji  trenutno nisu u mogućnosti da rade bilo kakav posao, jer su danonoćno uz bolnički krevet male Petre.

Svi koji žele mogu da uplate sredstva na račun u Komercijalnoj banci 205-1001548143435-55 na ime Perice Petrovića.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.