Upali u kuću kod Bele Palanke, ubili starijeg muškarca i odneli 300 hiljada

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Maj.2021, 12:44

Upali u kuću kod Bele Palanke, ubili starijeg muškarca i odneli 300 hiljada

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu, po nalogu višeg javnog tužioca u ovom gradu, uhapsili su A. P. (2001) i S. S. (1996) iz Bele Palanke zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo.

Oni su, kako se sumnja, sinoć oko 22 časa, ušli u jednu kuću u okolini Bele Palanke i čvrstim predmetom naneli više udaraca po glavi sedamdesetogodišnjem muškarcu i njegovoj šezdesetpetogodišnjoj sestri, a potom uzeli više od 300.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << dinara i pobegli.

Sedamdesetogodišnjak je tokom noći preminuo od zadobijenih povreda, dok je njegova sestra zadobila lakše telesne povrede.

Brzom i efikasnom akcijom policija je ubrzo identifikovala i uhapsila dvojicu osumnjičenih.

A. P. i S. S. će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Pirotu.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Uhapšene dve osobe zbog zloupotrebe službenog položaja u Boru

Izvor: N1 televizija, 18.Maj.2021, 10:48

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo zloupotreba službenog položaja, navodi...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.