Ulica Vuleta Antića u Vranju postaje dvosmerna

Izvor: JužneVesti.com, 08.Jun.2020, 11:54

Ulica Vuleta Antića u Vranju postaje dvosmerna

Zbog radova na rekonstrukciji Ulice Bore Stankovića u Vranju, od ponedeljka, 8. juna, saobraćaj se preusmerava kroz Ulicu Vuleta Antića koja je bila jednosmerna, a od sada će postati dvosmerna ulica, saopštili su iz vranjskog Urbanizma i izgradnje.

Za one koji putuju, saobraćaj će se do završetka radova na Ulici Bore Stankovića odvijati prema postavljenoj signalizaciji.

JP Urbanizam i izgradnja Vranja obezbediće uklanjanje svih parkiranih vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa kolovoza i postaviti saobraćajnu signalizaciju za preregulaciju ulice iz jednosmerne u dvosmernu - kažu iz Urbanizma.

Dodaju da je, s obzirom na opravdanost zahteva, Rešenje o preregulaciji jednosmerne u dvosmernu ulicu i preusmeravanju saobraćaja dozvolilo Odeljenje za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno-stambenu delatnost i zaštitu životne sredine Grada Vranja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.