Uhapšeni saobraćajci zbog iznude mita

Izvor: juGmedia, 06.Sep.2018, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeni saobraćajci zbog iznude mita

U saradnji Višeg javnog tužilaštva u Nišu – Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije i Sektora unutrašnje kontrole MUP-a Srbije, juče su uhapšeni saobraćajni policajci iz Vranja Pešić Saša i Goran Cvetković zbog primanja mita i zloupotrebe službenog položaja.

Oni su, kako se navodi u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Nišu,  25. Avgusta oko izjutra u Vranju, zahtevali i primili novac od sugrađanina >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Nikole Atanaskovića u iznosu od 3.000 dinara kako ne bi evidentirali izvršen saobraćajni prekršaj od strane oštećenog i kako ne bi izvršili njegovo alko testiranje.

Takođe, u proteklom periodu imenovani Pešić Saša je od izvesnog bugarskog državljanina zahtevao i primio novac u iznosu od 5.000,00 dinara kako bi istom predao podatke iz službene evidencije MUP-a R. Srbije, iako navedeni podaci predstavljaju službenu tajnu. Konačno, u proteklih nekoliko meseci imenovani Pešić Saša je, prilikom obavljanja kontrole saobraćaja na više lokacija na teritoriji grada Vranja, propustio da evidentira očigledne saobraćajne prekršaje, za više lica, omogućavajući im na taj način da protiv njih ne bude podneta odgovarajuća prekršajna prijava”, navodi se u saopštenju.

Prema navedenim licima određeno je zadržavanje u trajanju do 48 sati.

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni policajci zbog MITA i ODAVANJA SLUŽBENE TAJNE

Izvor: OkRadio.rs, 06.Sep.2018

U saradnji Višeg javnog tužilaštva u Nišu - Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije i Sektora unutrašnje kontrole MUP - a Srbije, u sredu 5. Septembra lišeni su slobode saobraćajni policajci PU Vranje. Policajci koji su privedeni su Saša Pešić iz Vranja, i to zbog dva krivična dela primanje...

Nastavak na OkRadio.rs...

UHAPŠENA DVA SAOBRAĆAJCA IZ VRANJA Osumnjičeni da su uzeli mito od 3.000 dinara

Izvor: Blic, 07.Sep.2018, 10:56

Saobraćajni policajci Policijske uprave Vranje, P.S. i G. C. uhapšeni su zbog sumnje da su 25.avgusta 2 časa u Vranju zahtevali i primili 3.000 dinara N.A. iz Vranja kako ne bi evidentirali saobraćajni prekršaj i kako ne bi izvršili njegovo alko testiranje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.