Uhapšena dva maloletnika iz Bojnika zbog krađe automobila

Izvor: JužneVesti.com, 04.Mar.2021, 16:51

Uhapšena dva maloletnika iz Bojnika zbog krađe automobila

Zbog sumnje da su 2. marta u večernjim satima ukrali iz jednog dvorišta u Bojniku "golf 4 karavan", uhapšena su dva maloletnika iz ovog mesta.

14-godišnjak i 15-godišnjak se terete da su izvršili krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, a nakon što su automobil startovali uz pomoć ključa koji je bio u bravi i odvezli ga iz dvorišta. Policija je u toku večeri pronašla automobil i vratila ga vlasniku.

Protiv osumničenih će biti podnete krivične prijave.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Maloletnici iz dvorišta ukrali “golf 4”

Izvor: JUGpress.com, 04.Mar.2021

BOJNIK-LESKOVAC..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bojniku, brzom akcijom, identifikovali su dvojicu maloletnika starosti 14 i 15 godina, koji se sumnjiče da su ušli u dvorište tridesetogodišnjeg muškarca i odvezli njegov automobil...Sumnja se da su oni, u večernjim časovima, 2. marta,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.