Izvor: JUGpress.com, 04.Okt.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog paljenja automobila u Lebanu

LEBANE-LESKOVAC

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su M. Đ. (56) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopštila je danas policija.

Sumnja se da je on 25. septembra ove godine tokom noći polio benzinom i zapalio automobil „hjundai“, vlasništvo Ministarstva pravde koje koristi predsednik Osnovnog suda u Lebanu, a koji >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je bio parkiran ispred dvorišta kuće, navodi se u saopštenju..

Vozilo je izgorelo u pomenutom požaru, a tom prilikom nije bilo povređenih.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Lebanu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OPLJAČKAO MENJAČNICU Dva maloletnika uhapšena zbog razbojništva u Užicu

Izvor: Blic, 04.Okt.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Užicu uhapsili su dvojicu sedamnaestogodišnjaka iz tog grada, jednog zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, a drugog osumnjičenog za krivično delo prikrivanje.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.