Uhapšen vozač iz saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli majka i beba

Izvor: JužneVesti.com, 30.Avg.2018, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vozač iz saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli majka i beba

Zbog sumnje da je juče oko 11:15, u prokupačkom selu Gornja Stražava svojom krivicom izazvao saobraćajnu nezgodu tako što je svojim “mercedesom” u krivini naleteo "citroen" koje se kretao iz suprotnog pravca i u kojem je bila trudnica, koja je kasnije preminula, kao i njena beba, policija je uhapsila 43-godišnjeg muškarca.

Kako se navodi u policijskom saopštenju, zbog sumnje da je izvršio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, uhapšen je Ž. P, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << državljanin Hrvatske.

Prilikom ove nezgode teške telesne povrede opasne po život zadobila je 33-godišnja žena, suvozač iz "citroena", koja je bila u devetom mesecu trudnoće. Od zadobijenih povreda žena je juče preminula u Kliničkom centru u Nišu – kažu u policiji.

Podsetimo, nakon nezgode, žena je hitno transportovana u prokupačku bolnicu gde je carskim rezom porođena, a zatim sa bebom prebačena u Klinički centar Niš.

I pored svih pokušaja reanimacije, žena je nešto kasnije podlegla povredama, a lekari su se tokom čitave noći borili za život tek rođene devojčice, koja je u ranim jutarnjim časovima preminula.

Osumnjičeni Ž. P. je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Prokuplju.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.