Izvor: JUGpress.com, 07.Maj.2023, 17:47

Uhapšen šesnaestogodišnjak zbog pretnji na instagramu

NIŠ

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu , uhapsili su šesnaestogodišnjaka iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Sumnja se da je on, juče i trećeg maja, na odeljenskoj grupi na društvenoj mreži “Instagram” objavio više različitih pretećih poruka, saopšteno je danas.

Policija je pretresom stana u kome živi pronašla dve replike >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pištolja crne boje sa pripadajućim okvirima i kutijama, navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni maloletnik priveden je nadležnom sudiji Višeg suda u Nišu koji mu je odredio pritvor.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Uhapšen mladić u Sremskoj Mitrovici zbog pretnji na društvenoj mreži

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Maj.2023

SREMSKA MITROVICA – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su A. S. (22) sa područja grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. On se tereti da je na društvenoj mreži postavio objavu sa porukom da je sledeća na...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.