Uhapšen osumnjičeni za ubistvo 63-godišnjaka u Strojkovcu

Izvor: JužneVesti.com, 09.Maj.2021, 10:57

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo 63-godišnjaka u Strojkovcu

Zbog toga što je u noći između 30. aprila i 1. maja izbo 63-godišnjeg muškarca u leskovačkom selu Strojkovce, koji je zbog povreda preminuo, policija je uhapsila 41-godišnjaka iz okoline Leskovca.

Kako navode iz policije, B. G. se tereti za krivično delo ubistvo.

On je, kako se sumnja, oštrim predmetom zadao više uboda u predelu glave i tela 63-godišnjem muškarcu u Strojkovcu, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << usled povreda preminuo na licu mesta - saopšteno je iz policije.

B. G. je, uz krivičnu prijavu, priveden Tužilaštvu.

Podsetimo, telo muškarca pronađeno je u porodičnoj kući u Strojkovcu, a do sada nije bilo informacija o tome da li je reč o ubistvu ili o nesrećnom slučaju, kao ni o identitetu ubijenog.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.