Učenik sedmog razreda OŠ Vladislav Ribnikar u Beogradu ubio osam ljudi, proglašena trodnevna žalost

Izvor: JuznaSrbija.info, 03.Maj.2023, 16:06

Učenik sedmog razreda OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu ubio osam ljudi, proglašena trodnevna žalost

Učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu pucao je jutros iz pištolja na obezbeđenje, nastavnicu i učenike. Ubijeno osam učenika i radnik obezbeđenja.

Ubijeno je osam učenika i radnik obezbeđenja, saopštio je MUP. Šestoro dece i nastavnica škole su ranjeni i zbrinuti u Urgentnom centru i Klinici u Tiršovoj. Napadač je uhapšen.

Vlada Srbije proglasila je petak, subotu i nedelju za dane žalosti u Srbiji, rečeno je na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << za medije u Nemanjinoj 11. Načelnik beogradske policije Veselin Milić rekao je da je napad u OŠ "Vladislav Ribnikar" bio planiran i da je postojao spisak žrtava. Ministar policije Bratislav Gašić rekao je da je otac napadača uhapšen. Ministarka zdravlja Danica Grujičić izvestila je o stanju povređenih, koji se nalaze u Urgentnom centru i na klinici u Tiršovoj. Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je saučešće porodicama žrtava, navodeći da decu roditeljima niko ne može da vrati.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Građani i deca polažu cveće i pale sveće kod OŠ “Vladislav Ribnikar”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Maj.2023

BEOGRAD – Građani i deca danas polažu cveće i pale sveće u blizini OŠ “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, javlja izveštač Tanjuga sa lica mesta. Većinu okupljenih ispred škole čine deca. U OŠ “Vladislav Ribnikar” na Vračaru u 8.40 sati učenik sedmog razreda K.K (14) pucao je na obezbeđenje...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.