Izvor: JUGpress.com, 04.Okt.2019, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učenik ozbiljno povređen u tuči u školi „Ivo Andrić

NIŠ

   Dvanaestogodišnji učenik Osnovne škole „Ivo Andrić“ u Nišu zadobio je prelom ključne u kosti u tuči sa vršnjakom, tokom malog odmora u jučerašnjoj popodnevnoj smeni. Ekipa Hitne pomoći je intervenisala i dečaka prevezla na Kliniku za dečiju hirurgiju i ortopediju, gde je zadržan na bolničkom lečenju.

                        Prema rečima direktorka škole „Ivo Andrić“ Milica Petrović do tuče učenika šestog razreda >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << došlo je u školskom dvorištu za vreme malog odmora.

                         „Učenik je otključao vrata i istrčao u dvorište, a za njim je krenula grupa šestaka. Dvojica dečaka su se potukla, a učenik osmog razreda je pokušao da ih razdvoji. On je je jednog od njih povukao i oborio na beton. Dečak je prilikom pada zadobio prelom ključne kosti“, izjavila je direktorka. “Škola je povodom tog dogadjaja preduzela sve propisane mere i danas će održati sastanak tima za bezbednost”.

                         U Policijskoj upravi u Nišu su kazali da su policija i Osnovno javno tužilaštvo obavešteni o povredjivanju učenika u školi i da je u toku istraga povodom tog dogadjaja.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.