Učeniku slomljena ključna kost u tuči u niškoj školi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Okt.2019, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učeniku slomljena ključna kost u tuči u niškoj školi

Učenik šestog razreda niške Osnovne škole "Ivo Andric" (12) zadobio je prelom ključne kosti nakon tuče sa vršnjakom, tokom malog odmora.

On je sa povredama ramena i skočnog zgloba prebačen na dečiju hirurgiju Hitne pomoći, prenose Južne vesti.

Incident se dogodio u četvrtak između 3. i 4. časa u popodnevnoj smeni, nakon što je jedan od učenika istrčao iz škole, a za njim i grupa šestaka.

Prema rečima direktorke škole Milice Petković jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz te grupe sukobio se fizički sa svojim vršnjakom, a u tuču se umešao osmak koji je pokušavajući da ih razdvoji povredio jednog od učenika koji je pao i zadobio prelom ključne kosti.

Prema nezvaničnim podacima, uzrok svađe učenika bili su štenci koji su doneti u dvorište škole.

Načelnik Školske uprave Dragan Gejo kaže da su preduzete sve mere povodom ovog događaja, kao i da je obaveštena policija, dok u policiji kažu da je o celom slučaju obavešteno osnovno javno tužilaštvo.

U Policijskoj upravi navode da je dečak najverovatnije povređen nepažnjom svog druga.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dvanaestogodišnjem učeniku slomljena ključna kost tokom tuče u školi

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Okt.2019

Učenik šestog razreda Osnovne škole “Ivo Andrić” u Nišu, zbrinut je juče popodne na Dečjoj hirirgiji, nakon što je u tuči, koja se dogodila tokom malog odmora, između trećeg i četvrtog časa u školskom dvorištu, zadobio prelom ključne kosti. Do tuče između dečaka je došlo zbog...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.