U subotu zbog Zadušnica vanredna linija gradskog prevoza do Novog groblja

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Nov.2020, 12:36

U subotu zbog "Zadušnica" vanredna linija gradskog prevoza do Novog groblja

Zbog održavanja verskog praznika „Mitrovske zadušnice“ i povećanih zahteva za prevozom ka Novom Groblju, u subotu 7. novembra, na delu trase redovne linije 8 biće otvorena vanredna linija 8L Trg Kralja Aleksandra – Novo Groblje koja će u periodu od 7 do 10 i od 13 do 15 časova saobraćati sa 4 vozila i intervalom od 11 minuta a u periodu kada se očekuje najveći broj putnika, od 10:00 do 13:00 časova, sa 6 vozila i intervalom od 7 minuta.

U istom periodu  prevoz >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << na redovnoj liniji broj 8 Novo Groblje – Gabrovačka reka biće pojačan i obavljaće se sa 4 (četiri) vozila i intervalom od 18 do 19 minuta.

Ovim putem želimo da uputimo apel svim sugrađanima da za potrebe prevoza do Novog Groblja koriste vozila javnog prevoza kako bi se izbeglo stvaranje gužvi u saobraćaju.

Red vožnje linije 8L za dan 07. novembar 2020. može se pogledati ovde.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Više autobuskih polazaka na Zadušnice, vozilima zabranjen ulaz na groblje u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 06.Nov.2020

U subotu, 7. novembra, kada pravoslavni hrišćani obeležavaju jesenje Zadušnice, na delu trase redovne linije 8 gradskog prevoza u Nišu biće otvorena vanredna linija 8L Trg Kralja Aleksandra – Novo Groblje.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.