Izvor: JUGpress.com, 01.Mar.2019, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu na niškom ,,Čairu” porodični derbi

SURDULICA-NIŠ

U subotu na Čairu Radnik odigrava meč sa drugoplasiranim Radničkim, timom koji je u okviru prve polusezone iz Surdulice rezultatom 1:2(1:0), odneo sva tri boda put Niša.

Šta Surduličani očekuju od predstojećeg susreta, čulo se na redovnoj pres konferenciji za novinare:

“Iskreno se nadam da smo od jesenje utakmice napredovali u igri i očekujem da pokažemo taj napredak, a verujem da će se videti i napredak u rezultatu. Ekipa je spremna, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << svi su prošli pripreme i očekujemo da se uspešno suprostavimo domaćinu. Ova dva kola igramo protiv prve i druge ekipe u ligi, naš tim je maksimalno spreman, a moja filozofija je da se tim priprema ozbiljno i sa ciljem da pobedi utakmicu, bez obzira na poziciju na tabeli protivničke ekipe. Igrači će dati svoj maksimum i verujemo u dobar rezulta” kaže trener Radnika, Milan Milanović.

Konferenciji je prisustvovao i golman Nikola Vasiljević, koji duboko veruje u svoje saigrače i nada se pozitivnom ishodu utakmice:

„Očekuje nas jako teška utakmica u Nišu, idemo iskusnoj i organizovanoj ekipi koja je u seriji dobrih rezultata, ali spremili smo se dobro ove nedelje. Maksimalno smo koncentrisani na meč i ako budemo odigrali kao protiv Crvene Zvezde, nadamo se da ćemo se vratiti iz Niša neporaženi. Iako sam Nišlija i ako sam proveo jedan period na Čairu neće biti sentimentalnosti, u Surdulici sam više od tri godine i sve ću podneti samo profesionalno i nikako drugačije“-jasan je Vasiljević.

U konkurenciji za tim protiv Radničkog su svi igrači osim Zorana Danoskog, koji će par narednih kola pauzirati zbog povrede u prošloj utakmici.

Utakmica Radnički – Radnik zakazana je za subotu, početak meča 15:00.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.