Milojević: Nismo drim tim, nismo vanzemaljci

Izvor: B92, 01.Mar.2019, 13:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Nismo "drim tim", nismo vanzemaljci

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević ne misli da je njegov tim nadmoćan nad Partizanom i smatra da velika bodovna razlika igra važnu ulogu.
Pogledaj vesti o: NLO,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miloje jasan: "Pustite sad prvu utakmicu, nijedan derbi nije 'kopi-pejst'"

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2019

"Nismo 'drim tim' i nismo vanzemaljci" - insistira trener Zvezde pred 159. "večiti" derbi...Derbi je derbi, utakmica za sebe. Ne postoji bodovna prednost, ne postoje predviđanja, utakmica koja se ne može porediti ni sa jednom drugom. To su razmišljanja Vladana Milojevića, koji priznaje da tim zahteva...

Nastavak na Sportske.net...

Milojević: Nismo vanzemaljci, derbi nepredvid

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2019

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred 159. vječiti derbi, kaže da ne misli da je njegov tim nadmoćan nad Partizanom i da velika bodovna razlika u ovom trenutku ne igra važnu ulogu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Milojević pred derbi: Bodovna prednost "ne pije vodu"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2019

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred 159. večiti derbi, kaže da ne misli da je njegov tim nadmoćan nad Partizanom i da velika bodovna razlika u ovom trenutku ne igra važnu ulogu..."Derbi se razlikuje od svih utakmica u prvenstvu, za prestiž igramo sa najvećim rivalom. Krenuli...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.