U radiju automobila i jakni skrivao 22.000 evra

Izvor: JužneVesti.com, 20.Feb.2020, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U radiju automobila i jakni skrivao 22.000 evra

Oko 22.000 evra pokušao je da prokrijumčari 26-godišnji muškarac iz Makedonije na prelazu kod Preševa. Deo novca skrivao je u džepu jakne, dok su ostatak carinici pronašli u CD uređaju ugrađenom u instrument tabli.

Prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju u utorak, 18. februara kod vozača "mercedesa" bugarskih tablica. Iako je rekao da nema ništa da prijavi, carinici su pronašli veliku sumu novca.

Putniku je vraćen dozvoljeni iznos od 10.000 evra, a ostatak je zadržan do okončanja prekršajnog postupka pred nadležnim sudom.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Na graničnom prelazu Preševo sprečen pokušaj krijumčarenja 22.000 evra

Izvor: Danas, 20.Feb.2020

Carinici su na graničnom prelazu Preševo sprečili pokušaj krijumčarenja 22.000 evra, a vozač automobila, državljanin Severne Makedonije, deo novca sakrio je i u CD plejeru, saopštila je danas Carinska uprava.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.