U pucnjavi na Ibru u Kosovskoj Mitrovici ranjena jedna osoba

Izvor: KMnovine.com, 13.Jun.2021, 15:33

U pucnjavi na Ibru u Kosovskoj Mitrovici ranjena jedna osoba

U pucnjavi na Ibru u Kosovskoj Mitrovici ranjena jedna osoba Jedna osoba ranjena je u pucnjavi vatrenim oružjem u Kosovskoj Mitrovici i nalazi se u bolnici.




Incident se dogodio danas oko 10.30 časova dok je žrtva pecala na reci Ibar, u blizini mosta koji razdvaja južni i severni deo Kosovske Mitrovice, saopštila je tzv. "kosovska policija".

Za sada nisu poznate bliže >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << okolnosti kao ni povod ovog događaja.




* * *


Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
U Kosovskoj Mitrovici Šiptari pod fantomkama pretukli Srbina - KM NovineMladić srpske nacionalnosti pretučen je noćas u Kosovskoj Mitrovici od strane nepoznatih Šiptara napadača i prebačen je u Kliničko bolnički centar ali mediji vrlo šturo izveštavaju o ovome. Otac žrtve je izjavio policiji da je mladić napadnut u ulici Luja Braja od strane tri lica koja su imala fantomke na glavi i govorili su albanski jezik.


PROČITAJTE JOŠ:   
Izboden Srbin u Kosovskoj Mitrovici a ''Srpska lista'' promoviše šiptarsku vlast - KM NovineIzboden Srbin u Kosovskoj Mitrovici a ''Srpska lista" promoviše šiptarsku vlast #Srpska_Lista, #Kosovska_MItrovica #Izboden #Dečak #Srbin #Kosovo #Metohija #Srbija #Štrpce #Kosovo Metohija #Srbija Srpski dečak izboden je juče kada su ga napali albanski dečaci u blizini mosta preko reke Ibar u severnom, srpskom delu Kosovske Mitrovice. Počinioci su privedeni u stanicu takozvane "kosovske policije".


PROČITAJTE JOŠ:   
NP ''Otadžbina'': Povodom učestalih napada na Srbe u Kosovskoj Mitrovici! - KM Novinesubota, 22. april 2017. | KM novine Srbi na severu Kosova i Metohije ne stradaju samo od strane albanskih nasilnika i zločinaca već su i žrtve političkog terora u režiji predsednika Vlade Aleksandra Vučića.





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju



Pogledaj vesti o: Facebook,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.