Izvor: JUGpress.com, 16.Avg.2020, 17:20

U ponedeljak u Vranju se konstituiše Skupština grada

VRANJE

U Vranju će u ponedeljak biti konstituisana Skupština Grada u novom sazivu, skoro dva meseca nakon lokalnih izbora.

Nakon verifikovanja mandata odbornicima najavljen je izbor predsednika lokalnog parlamenta i postavljenje sekretara Skupštine grada. Na sednici će biti imenovani i članovi Komisije za mandatno-imunitetska i administrativna pitanja i izbor i imenovanje Skupštine grada Vranja.

Planiran su i izbor gradonačelnika i njegovog zamenika, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kao i članova Gradskog veća.

Skupština Grada Vranja broji 65 odbornika. Najviše mandata osvojila je Srpska napredna stranka 38, sledi Srpska desnica sa 13 odbornika, Socijalistička partija Srbije sa osam i Jedinstvena Srbija sa šest odborničkih mesta.

Sednica počinje u 10 sati u Velikoj Sali Skupštine Grada.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Počela konstitutivna sednica Skupštine grada u novom sazivu

Izvor: OkRadio.rs, 17.Avg.2020, 10:29

U 10 časova je počela konstitutivna sednica novog saziva Skupštine grada Vranja. Sednicom predsedava najstariji odbornik, Gradimir Jovanović.   Skup je otpočeo intoniranjem himne Srbije "Bože pravde".   Podnet je izveštaj o izborima za lokalni parlament, nakon čega se pristupilo verifikaciji...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.