Izvor: JUGpress.com, 28.Feb.2021, 01:26

U plejofu “Dubočica” pobedila “Rudar” iz Kostolca

LESKOVAC

Rukometaši „Dubočice 54“ pobedili su u Leskovcu ekipu „Rudara“ iz Kostolca rezultatom 36:33 (17:15) u okviru 2. kola plejofa Arkus superlige. Domaća ekipa je vodila tokom čitave utakmice, a najveća prednost u prvom poluvremenu je ostvarena u 13. minutu (10:5), dok je u drugom poluvremenu u 53. minutu iznosila sedam golova (32:25). Ipak, uporni gosti iz Kostolca nijednog trenutka nisu pomišljali >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << na predaju, tako da su na kraju umanjili prednost i konačan rezultat je bio 36:33.

Za ekipu Dubčoce 54 su igrali: Gašić, Cvetković, 1, Simić, Stanković, Nikolić 4, Radulović 2, P. Pavlović, A. Pavlović, Mađar, Erić 1, Mitrović 5, Zlatanović, Matović 6, Vojvodić 7, Radović 10.

U sledećem, 3. kolu „Dubočica 54“ gostuje u Novom Sadu, gde će igrati sa ekipom Vojvodine, ekipom koja nekoliko godina unazad slovi za najbolji tim u Srbiji.

Fotografija sa sajta Arkus lige

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Dubočica slavila protiv Rudara i upisala prve bodove u plej-ofu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Feb.2021

Nakon poraza na otvaranju plej-ofa od Železničara, rukometaši Dubočice osvojili su i prve bodove u doigravanju pošto su u utakmici sa velikim brojem golova savladali Rudar iz Kostolca rezultatom 36:33 (17:15). Najefikasniji igrač utakmice bio je Luka Radović sa 10 golova...Tokom čitave utakmice...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.