Izvor: JUGpress.com, 24.Okt.2020, 21:14

U derbiju juga Srbije “Dubočica” gost “Dinamu” u Vranju

LESKOVAC-VRANJE

Fudbaleri leskovačkog prvoligaša Dubočice drugi put, ove jeseni, uzastopce svoj meč igraju kao gosti. Ovoga puta u derbiju juga Srbije ili kako mnogi kažu ,,južne pruge”. Leskovački fudbaleri putuju u komšijsko Vranje gde će u okviru 12.kola Prve lige Srbije, od 13,30 časova igrati protiv fudbalera Dinama. Ovaj komšijski derbi biće odigran na stadionu Jumka i to bez prisustva >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << publike zbog poznatih bezbednosnih mera donešenih od strane nadležnih državnih organa, a izazvanih pandemijom korone virusa.

Posle promena na užarenoj trenerskoj klupi Dubočice i dolaska na mestu šefa stručnog štaba Saše Mrkića, vidljiv je pozitivan pomak u igri ekipe, što su poslednji dobri rezultati najbolja potvrda da je Dubočica na izlasku iz takmičarske krize. Nedeljna utakmica u Vranju je prilika da fudbaleri taj takav trend igre i rezultata nastave, ali ovaj susret je prilika da i domaći fudbaleri, opterećeni imperativom pobede, učine sve kako bi eventualnom pobedom se približili sredini tabele.

Na uobičajnoj konferenciji za novinare povodom ove utakmice, pored Dušana Petkovića, generalnog sekretara kluba bili su prisutni još i kapiten Dušan Savić i Zvonimir Stanković.

Očekuje nas komšijski derbi, ali nažalost bez prisustva publike. Mi smo u dobroj seriji rezultata i spremni smo da produžimo tu seriju. Mislim da je vreme i za prvu pobedu na strani. Dobro smo radili ove nedelje a atmosfera u ekipi je odlična, pa se tako nadamo i prvoj pobedi na gostovanju – istakao je kapiten ekipe Dušan Savić.

Ništa manje optimizma nije bilo u izjavi i iskusnog Zvonimira Stankovića, koji je najavio i prvi trijumf Dubočice na gostovanju.Nadam se da nastavljamo pozitivnu seriju rezultata, jer smo u predhodnih četiri kola bez poraza. Lično sam uvek optimista bilo gde da igramo, pa se tako i sada nadam da možemo savladati domaćine. Mišljenja sam da smo kvalitetnija ekipa, što pokazuje i sama tabela.

Poznajemo dobro ekipu Dinama, sa njima smo dva puta igrali kontrolne utakmice u pripremnom periodu, jednu utakmicu smo pobedili, a jedan meč je završen nerešeno. Moja su očekivanja da možemo pobediti u nedeljnom meču ekipu Dinama – optimista je iskusni Stanković.

Zbog žutih kartona u ekipi neće biti Nikole Stojkovića, kao i Saše Markovića zbog istegnuća zadnje lože.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.