U četiri zaplene ogromna količina falš-robe

Izvor: JužneVesti.com, 11.Feb.2016, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U četiri zaplene ogromna količina falš-robe

Carinici su prethodnih dana na Gradini i u dubinskim kontrolama na putevima na jugu zaplenili veliku količinu falsifikovanih parfema, tehnike i garderobe. Pronađen i veliki broj etiketa poznatih marki koje se naknadno našivaju na “no name“ garderobu.

Sve zaplene su se dešavale 9. i 10. februara, a u prvom slučaju je na Gradini zaustavljen kombi koji je vozio 37-godišnji Tutinac, na putu iz Turske ka Bosni i Hercegovini. Iako je carinicima rekao da ima da prijavi >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << samo lične stvari, u kombiju je pronađeno gotovo 100 testera originalnih parfema različitih robnih marki, kao i preko  2.000 različitih etiketa i metalnih detalja koji se naknadno lepe ili našivaju na “no name” robu.

Potom je nedaleko od Gradine zaustavljen još jedan kombi šabačkih registracija gde je kod petoro putnika pronađeno preko 500 artikala garderobe - trenerki, pantalona, košulja, haljina, bluza, farmerki, helanki, sakoa, tunika za koje se sumnja da su falsifikati - navode u Upravi carina.

Dan kasnije su na Gradini carinici u jednom kamionu koji je išao iz Turske pronašli preko 1.500 komada dečije garderobe raznih poznatih marki za koje se sumnja da su falsifikat.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.