Izvor: JUGpress.com, 31.Jul.2019, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Vranju Otvoreno prvenstvo Srbije u slalomu na rolerima

VRANJE

Tokom predstojećeg vikenda u Vranju će biti održano Otvoreno prvenstvo Srbije u slalomu na rolerima.

Reč je o veoma značajnoj sportskoj manifestaciji čiji je domaćin Vranje i koja će okupiti veliki broj učesnika iz mnogih zemalja. Prijavljeno je 95 takmničara iz Letonije, Nemačke, Poljske, Češke, Slovačke, Italije i naravno Srbije.

O tome su na konferenciji za novinare koja je održana, u sredu, u gradskoj kući govorili gradski >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << većnik Nenad  Đođević i predsednik Skijaškog kluba ,,Besna Kobila” Đorđe Dedinac. Predstavili su se i gosti uz Letonije, Nemačke i Poljske.

Gradski većnik Đorđević izrazio je veliko zadovoljstvo zbog održavanja ovako značajne sportske manifestacije u Vranju.

„Zbog velikog broja takmičara iz Srbije i inostranstva, važno je da naš grad predstavimo na najbolji mogući način i da budemo dobri domaćini svim učesnicima trke. Grad će uvek podržati ovakve događaje, a trudićemo se da ih u narednom periodu bude što više”, rekao je Đorđević.

On je dodao da je pripremljena veoma dobra organizaciju u koju su, pored Grada, uključena i javna preduzeća Vodovod, Komrad, Parking servis, Turistička organizacija i Sportski savez.

Predsednik Skijaškog kluba ,,Besna Kobila”, Dedinac zahvalio se gradskom rukovodstvu i svima koji su podržali organizaciju ovog takmičenja.

„U okviru Otvorenog prvenstva Srbije u slalomu, u utorak, je  na Besnoj Kobili počeo Interenacionalni roler kamp sa velikim brojem učesnika iz zemlje i inostranstva, koji će se za vikend takmičiti na stazama u centru Vranja. Kamp je pod pokroviteljstvom Svetske roler federacije, prvi takve vrste organizovan kod nas“, istakao je Dedinac.

Ivars Šmalc, predstavnik Svetske roler federacije i tehnički delegat, čovek pod čijim se monitoringom realizuju događaji na Besnoj Kobili i Vranju, rekao je da mu je drago što je deo ove manifestacije.

„Organizacija je na najvišem nivou, kamp na Besnoj Kobili je odličan, kao i gostoprimstvo i hrana“, rekao je Šmalc.

Otvoreno prvenstvo Srbije u slalomu na rolerima biće održano u centru grada u Ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, na delu od raskrsnice sa Lenjinovom ulicom, do raskrsnice sa ulicama Moše Pijade i Jovana Hadživasiljevića.

U subotu, 3. avgusta, trka počinje u 16 sati, a u nedelju, 4. avgusta, u 10 časova.

Organizator događaja je Skijaški klub ,,Besna Kobila” , pod pokroviteljstvom grada Vranja.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.