U Toplici još 14 obolelih od korone, vanredna situacija u Prokuplju i Kuršumliji

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jul.2020, 11:27

U Toplici još 14 obolelih od korone, vanredna situacija u Prokuplju i Kuršumliji

Na Infektivnom odeljenju prokupačke bolnice “dr Aleksa Savić” koja pokriva sve četiri opštine u Toplici, od 31-og pacijenta sa simptomima korona virusa, kod 14 je potvrđeno da su pozitivni. Deo pacijenata će biti testiran tokom dana, a u poslednja 24 sata primljena su još 4 pacijenta sa simptomima ove bolesti.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Toplički okrug:U bolnici 31 osoba, kod 14 potvrđen virus

Izvor: B92, 13.Jul.2020

Na Infektivnom odeljenju bolnice “dr Aleksa Savić” u Prokuplju, koja je kovid centar za Toplički okrug, hospitalizovana je 31 osoba...Kod 14 je potvrđen koronavirus, a deo pacijenata će biti testiran u toku dana, kažu u toj zdravstvenoj ustanovi...U poslednja 24 sata primljena su još četiri...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.