U Radniku protiv Proletera očekuju zanimljiv meč, nadaju se pobedi

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2019, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Radniku protiv Proletera očekuju zanimljiv meč, nadaju se pobedi

Dvonedeljna pauza u Superligi prekinula je seriju dobrih rezultata Radnika, ali se Surduličani nadaju da će nastaviti pobedničkom stazom. Kako uzlaznom putanjom ide i forma novosadskog Proletera, njihovog domaćina u 12. kolu, trener Radnika Nenad Vanić očekuje da će u subotu, 19. oktobra na “Karađorđu” biti zanimljivo, ali se nada i pobedi svoje ekipe.

Dva tima ove sezone imaju sličan učinak - Proleter je 3 pozicije bolje plasiran od >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Radnika, ali sa svega jednim bodom i utakmicom više. U poslednja tri meča obe ekipe imaju po dve pobede i remi.

Trener Radnika Nenad Vanić dobro poznaje novosadski tim, pošto je i sam bio njegov trener i to u trenutku najvećeg uspeha - ulaska u Superligu pre dve sezone.

Sigurno da oni imaju visoke ambicije i u ovom prvenstvu i na ovoj utakmici, tako da će sigurno biti jedna jako zanimljiva utakmica. Znam da su oni promenom trenera došli do jedne stabilizacije u smislu rezultata, tako da smo i mi i oni u uzlaznoj formi i to sigurno govori da će biti jedna jako zanimljiva utakmica. I jedna i druga ekipa će tražiti bodove da nastave mini-seriju uspešnih rezultata. Mi idemo tamo da probamo da uradimo najbolje za nas, da probamo da pobedimo - ispričao je Vanić.

Većina fudbalera sastava sa juga Srbije je spremna za ovaj duel. Jedino je pod znakom pitanja nastup Dušana Stevanovića, zbog povrede zadobijene u duelu sa TSC-om, a obnovljene na prijateljskoj utakmici sa Napretkom. Hoće li zaigrati znaće se pred početak meča u Novom Sadu.

Početak utakmice zakazan je za 18 sati.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Aleksinački Napredak dočekuje Vojvodinu sa Mutom Nikolićem

Izvor: JužneVesti.com, 18.Okt.2019

Drugi meč na svom terenu košarkaši aleksinačkog Napretka odigraće u subotu, 19. oktobra kada u 3. kolu Košarkaške lige Srbije dočekuju novosadsku Vojvodinu čiji je novi trener proslavljeni Miroslav Muta Nikolić. Trener domaćina Nebojša Raičević očekuje novu pobedu u Aleksincu, a poziva...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.