U Pirotu otvoren najsavremeniji sportski objekat (bazen) u Srbiji

Izvor: JuznaSrbija.info, 19.Nov.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Pirotu otvoren najsavremeniji sportski objekat (bazen) u Srbiji

Danas su ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić i predsednik opštine Pirot mr Vladan Vasić svečano otvorili Zatvoreni bazen u naselju Senjak.

Ministar Udovičić tom prilikom je rekao, uz čestitke predsedniku Vasiću, da mu je ogromno zadovoljstvo i čast što prisustvuje otvaranju najsavremenijeg sportskog objekta u Srbiji. Ministar Udovičić istakao je Pirot kao primer ostalim gradovima u Srbiji jer je Pirot uspeo da najviše sredstava >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << od svih gradova u Srbiji povuče iz fondova EU zbog čega će imati svu neophodnu podršku Vlade Srbije kako bi naš grad dobio još sportskih terena i drugih reprezentativnih objekata poput Zatvorenog bazena.

On je dodao i da je Pirot pokazao da svojim marljivim mukotrpnim radom, svojim entuzijazmom može da doprinese kvalitetnijem i boljem životu svakog građanina.

-Zbog toga vam se zahvaljujem i uvek ćete imati podršku Vlade Srbije jer ste pokazali da to zaslužujete i pokazali ste svojom inicijativom da drugi treba da krenu vašim koracima. Pirot jeste grad koji je najviše povukao sredstava iz IPA fondova EU i upravo sa ovakvim jednim objektom, sa širenjem sportske infrastrukture, postaje lider ne samo u ovom delu Srbije, već i u ovom delu Balkana i ovom delu Erope-kazao je ministar Udovičić i dodao da će se Vlada Srbije potruditi da se Pirotu podari još više sportskih terena i još više sportske infrastrukture.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.