Izvor: JUGpress.com, 15.Apr.2021, 12:56

U Pčinjskom okrugu procenat novozaraženih u odnosu na broj testiranih 21, 51 posto

VRANJE

U Pčinjskom okrugu procenat novozaraženih je u odnosu na broj testiranih 21, 51 posto, saopšteno je danas iz Kriznog štaba.

Na teritoriji Pčinjskog okruga, u sredu, je testirano 330 uzoraka. Registrovan je 71 slučaj zaraze korona virusom.

U Vranju je novoobolelih 20 građana, Bujanovcu 15, Vladičinom  Hanu 14, Preševu devet, Surdulici osam, Bosilegradu tri i Trgovištu ima dva nova slučaja infekcije.

Procenat novozaraženih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u odnosu na broj testiranih je 21, 51 posto, kažu iz Zavoda za javno zdravlje u Vranju.

U Kovid ambulanti ATD tokom jučerašnjeg dana obavljen je 221 pregled, prvih je bilo 57.

Urađeno je 65 antigenskih i 5 PCR testova, od kojih je 20 pozitivno na koronavirus. Dijagnostikovana je upala pluća kod 16 pacijenata.

U kovid bolnicama Zdravstevnog centra u Vranju na lečenju je 137 pacijenata. Od tog broja 128 je pozitivno na koronavirus i isto toliko ima bronhopneumoniju.

Na kiseoničkoj potpori je 80 pacijenata.

Otpušteno je 13, a primljeno 11 pacijenata na bolničko lečenje.

U Zdravstvenom centru u Vranju trenutno je 57 slobodnih kovid postelja.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.