U Pčinjskom okrugu do sada proglašeno 46 izbornih listi

Izvor: JužneVesti.com, 04.Apr.2016, 11:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Pčinjskom okrugu do sada proglašeno 46 izbornih listi

Rok za predaju izbornih listi ističe 8. aprila, a do sada je u Pčinjskom okrugu proglešno 46 listi, od čega 33 srpske stranke, 9 albanskih, 2 bugarske i jedna romska.

Po broju proglašenih listi prednjači Vladičin Han sa 10, a najmanje, po dve, proglašeno je u Trgovištu i Bosilegradu.

U Bujanovcu je do sada proglašeno 8 izbornih listi, u Vranju i Preševu po 7, a po 5 je do sada proglašeno u Surdulici i Vranjskoj Banji.

Pre 4 >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << godine, na lokalnim izborima u Pčinjskom okrugu, 78 partija i grupa građana, prijavile su ukupno 2.062 odbornička kandidata, dok za predstojeće lokalne izbore na 274 odbornička mesta u okrugu konkuriše zasad 1.563 kandidata, znatno manje nego na prethodnim izborima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

MUKE SA POTPISIMA: U Vranju samo SEDAM LISTI?

Izvor: OkRadio.rs, 05.Apr.2016, 08:02

Na lokalnim izborima u Vranju najverovatnije će učestvovati predstavnici samo sedam partija ili koalicija koje su do sada predale izborne liste. Rok za predaju listi za učešće na lokalnim izborima ističe 8. aprila, a  Gradska izborna komisija proglasila je sedam listi za Vranje i pet za Vranjsku...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.