Izvor: JUGpress.com, 27.Nov.2020, 23:08

U Medvedji vanredna situacija zbog korone

MEDVEDJA

Štab za vanredne situacije opštine Medvedja na današnjoj sednici je odlučio da na teritoriji opštine uvede vanrednu sitaciju a zbog pogoršanja epidemiološke situacije.

U opštini Medvedja se poslednjih dana beleži veliki broj slučajeva pozitivnih na korinu, zaraženih ima i u lokalnoj samoupravi, beleže se slučajevi čitavih porodice, srpskih i albanskih, koje su pozitivne na koronu a ima nekoliko zarazene dece.

Prema zvanicnim podacima sama u >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << poslednjih nedelju dana na podrućju ove opštine na koronu je pozitivno 54 osoba a od početka pandemije 134 osoba.

Zbog novih mera vrtić u Medvedji neće raditi a najavljene su i pojačane mere kontrole.

Gradjanima je preporučeno da ne slave slave i da odlože druga slavlja i veselja.

Pozitivni na koronu su već sekretarica predsednika opštine, zamenica predsednika Skupštine i još nekoliko osoba.

U samoizolaciji je i predsednik Skupštine zbog pozitivne osobe na koronu u porodici.

Iako je kod njegove sekretarice od pre nekoliko dana potvrdjena korona predsednik opštine Medvedja Nebojša Arsić, koji je inače lekar, nije u samoizolaciji , i dalje dolazi na posao a danas je vodio sednice Kriznog štaba i Opštinskog veća.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Vanredna situacija u Medveđi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2020, 00:04

Štab za vanredne situacije opštine Medveđa na današnjoj sednici je odlučio da na teritoriji opštine uvede vanrednu situaciju zbog pogoršanja epidemiološke situacije...U opštini Medveđa poslednjih dana beleži se veliki broj slučajeva pozitivnih na korona virus, zaraženih ima i u lokalnoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.