Vanredna situacija u Medveđi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Nov.2020, 00:04

Vanredna situacija u Medveđi

Štab za vanredne situacije opštine Medveđa na današnjoj sednici je odlučio da na teritoriji opštine uvede vanrednu situaciju zbog pogoršanja epidemiološke situacije.

U opštini Medveđa poslednjih dana beleži se veliki broj slučajeva pozitivnih na korona virus, zaraženih ima i u lokalnoj samoupravi, beleže se slučajevi čitavih porodice koje su pozitivne na koronu, a ima i zaražene dece.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zvaničnim podacima, u poslednjih nedelju dana na područuju te opštine na korona virus bile su pozitivne 54 osobe, a od početka pandemije 134.

Zbog novih mera vrtić u Medveđi neće raditi a najavljene su i pojačane mere kontrole.

Građanima je preporučeno da ne slave slave i da odlože druga slavlja i veselja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.