Izvor: JUGpress.com, 23.Sep.2019, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Leskovcu pregledan 661 pacijent

LESKOVAC

Akcija besplatnih preventivnih lekarskh pregleda koku je iniciralo Ministarstvo zdravlja nastavljena je po 14. put, a pregledi su obavljani, pored Opšte bolnice Leskovac i Doma zdravlja Leksovac, i u domovima zdravlja u Vlasotincu i Lebanu.

Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice Leskovac, kaže da su ovog puta organizovani ORL pregledi, internistički pregledi sa EKG-om i proverom krvnog >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << pritiska, ultrazvuk abdomena i provera nivoa šećera u krvi u našim laboratorijama. Odziv pacijenata je jako dobar i svi će biti pregledani, a dalja dijagnostika će biti nastavljena ukoliko se za to ukaže potreba. Ovi pregledi su važni jer omogućavaju građanima da u jednom danu odrade i po nekoliko pregleda, i to i u situaciji kada nemaju overenu zdravstvenu knjižicu. U dosadašnjih 14 akcja pregledali više 10.000 pregleda, što je jako veliki broj i s ovom akcijom ćemo sigurno nastaviti i u narednom periodu.“

U Opštoj bolnici Leskovac i Domu zdravlja Leskovac ukupno je pregleda 661 pacijent.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Besplatne akcije

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.