Izvor: JUGpress.com, 08.Maj.2021, 10:30

U Jablaničkom okrugu 34 osobe pozitivne na koronu

LESKOVAC-VLASOTINCE-LEBANE-BOJNIK

U poslednja 24sata od 173 rezultata(od toga za grad Leskovac 104)  34 rezultata je sa pozitivnim nalazom na koronu, saopštio je leskovački Zavod za javno zdravlje.

Od toga 17 osoba je sa teritorije grada Leskovca, 11 sa teritorije opstine Vlasotince, 3 sa teritorije opštine Lebane, 3 osobe sa teritorije opštine Bojnik.

Struktura :

11 zaposlenih osoba, 11 nezaposlenih osoba , 12 penzionera.

Trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << se čeka iz laboratorija 90 rezultata sa Jablanickog okruga za osobe koji su uzorkovani u ZZJZ Leskovac, Opstoj bolnici Leskovac i domovima zdravlja Jablaničkog okruga u prethodnim danima.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Još 34 osobe pozitivne na kovid u Jablaničkom okrugu

Izvor: JužneVesti.com, 08.Maj.2021

Od juče do danas na kovid su testirane 173 osobe, a od toga su 34 dobile pozitivan nalaz, pokazuju podaci Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu. Iz tog grada je novozaraženo 17 ljudi, a 6 manje registrovano je u Vlasotincu. ..Kada je reč o ostalim opštinama u okrugu, po troje novopotvrđenih zabeleženo...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.