U Jablaničkom okrugu 16 novoobolelih od korone

Izvor: JužneVesti.com, 02.Jul.2020, 10:32

U Jablaničkom okrugu 16 novoobolelih od korone

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje u Leskovcu, u poslednja 24 sata na teritoriji Jablaničkog okruga testirane su 73 osobe, a 16 je bilo pozitivno na koronu. Najviše novoobolelih je u Leskovcu - 13, dok su 3 nova slučaja zaraze zabeležena u Lebanu.

Od 73 testiranih, 69 je sa teritorije Grada Leskovca, a među obolelima najviše je zaposlenih - 9.

Među novoobolelima najviše je zaposlenih osoba - 9, među onima koji ne rade dvoje je novoobolelih, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << a na virus korona od poslednjih uzetih uzoraka pozitivno je i 5 penzionera - kažu u Zavodu za javno zdravlje.

Prema poslednjim podacima, u Opštoj bolnici u Leskovcu hospitalizovan je 61 pacijent.

Od početka epidemije u Jablaničkom okrugu obolelo je ukupno 935 osoba, a najviše registrovanih slučajeva je u Leskovcu - 724. U Vlasotincu je od početka epidemije obolelo 115 osoba, u Lebanu 53, Bojniku 28 i Medveđi 15.

Zbog porasta broja obolelih, Štab za vanredne situacije uveo je mere za sprečavanje širenja virusa korona, poput obaveznog nošenja maski u zatvorenom prostoru.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Stigli rezultati za još 13 pozitivnih u Leskovcu

Izvor: JUGpress.com, 02.Jul.2020

LESKOVAC..U poslednja 24 sata u Zavod za javno zdravlje (ZZJZ) u Leskovcu stigli su rezultati testiranih na koronu prema kojima je još 13 osoba u Leskovcu pozitivno...Iz ZZJZ navode da su stigli rezultati za 73 osobe, od toga za grad Leskovac 68...Prema tim rezultatima 16 osoba je pozitivno na koronu,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.