Izvor: JUGpress.com, 04.Feb.2022, 18:48

U Gerontološkom centru zaraženo 12 korisnika i 14 zaposlenih

NIŠ

Dvanaestoro korisnika i četrnaest zaposlenih u Gerontološkom centru zaraženo je koronavirusom, potvrdili su iz Instituta za javno zdravlje Niš. Prema njihovim rečima oboleli korisnici Centra su u stabilnom stanju.

“Od početka epidemije do četvrtka, 3.februara, u Gerontološkom domu u Nišu su obolela 12 korisnika, koja su po rečima lekara koji ih prati stabilni što se kovid -19 obolenja tiče. Korisnici su vakcinisani protiv kovid-19 obolenja”, kažu iz Instituta >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << za javno zdravlje.

                         Pored korisnika usluga u Gerontološkom centru zaraženo i 14 zaposlenih koji se nalaze u kućnoj izolaciji.

                          „Neki od zaposlenih, dvoje ih je, završilo je sa izolacijom i očekuje se njihov povratak na posao“, dodaju iz Instituta za javno zdravlje Niš i dodaju:

                       “Zdravstveno stanje korisnika i zaposlenih se intenzivno prati od strane osoblja Gerontološkog centra i redovno se obavljaju konsultacije sa infektolozima Univerzitesko kliničkog centra Niš”, navode iz Instituta .

                        Epidemija koronavirusa u Gerontološkom centru prijavljena je 22. januara.

                       „Epidemijska situcija pod kotrolom a poslat je i predlog mera“, dodaju iz Instituta.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

U niškom Gerontološkom centru zaraženo 26 osoba - svi u stabilnom stanju

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Feb.2022

U niškom Gerontološkom centru zaraženo je 26 osoba, od toga 12 korisnika i 14 zaposlenih...Prema rečima iz Instituta za javno zdravlje, oboleli korisnici Centra su u stabilnom stanju.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.