Izvor: JUGpress.com, 23.Dec.2019, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Bujanovcu usvojen budžet od milijardu i šezdeset miliona

BUJANOVAC

Na današnjoj sednici Skupštine opštine Bujanovac odbornička većina je izglčasala budžet za 2020. godinu koji iznosi milijardu i šezdeset miliona dinara .

Ovogodinišnji budžet te opštine je takodje bio u tom iznosu ali je, kasnijim rebalansom, smanjen na milijardu trideset miliona i osmasto hiljada dinara .

.

U okviru ovog budžeta planirano je 40 miliona dinara za profesionalnu praksu, skoro 30 miliona za subvencije u poljoprivredi, >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 8 miliona za podsticaj malim i srednjim preduzećima i 6,5 miliona za lične asistente za negu dece sa posebnim potrebama.

Skupština je izglasala i proširenje puta Trnovac – Turija, završetak puta Muhovac- Zarbince, izgradnju kružnog toka u Nesalcu, izgradnju kanalizacione mreže u Oslaru, popravku trotoara u gradu.

Svi ovi projekti se nalaze u usvojenom budžetu.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.