Tzv. veterani terorističke UĆK se ne osećaju sigurno zbog Srba ni u državi koju su izgradili

Izvor: KMnovine.com, 17.Jun.2021, 09:54

Tzv. ''veterani'' terorističke UĆK se ne osećaju sigurno zbog Srba ''ni u državi koju su izgradili''

Tzv. ''veterani'' terorističke UĆK se ne osećaju sigurno zbog Srba ''ni u državi koju su izgradili'' Organizacija takozvanih "ratnih veterana" terorističke "UĆK" u Peći zatražila je da "vlada" šiptarskih separatista preduzme hitne mere povodom čina "provokacije" Srbije kroz postavljanje srpske zastave na osmatračnici na Košarama“, prenose šiptarski mediji.







Takozvani "veterani" ove terorističke formacije zahtevaju hitnu >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << reakciju od separatističkih vlasti i "svih bezbednosnih struktur"a povodom postavljanja srpske trobojke na karauli Košare.

Na svom Fejsbuk nalogu su naveli:






 
"Vlada Kosova i bezbednosni organi sigurnosti treba da preduzmu mere i zauvek zaustave ovakve pojave i kazne počinioce. Inače, šta nam preostaje? Da odustanemo od države koju imamo, jer se ni u državi koju smo sami izgradili ne osećamo sigurno", navodi se u saopštenju.





Na Instagram nalogu Karaula Košare objavljena je fotografija srpske zastave koja je istaknuta povodom 22. godišnjice od završetka bitke na Košarama.
* * *


Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 
Ukoliko Vam više odgovara neki drugi način, konakirajte nas na kmnovine@gmail.com


* * *


Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram



PROČITAJTE JOŠ:   
Zoran Vlašković: U četiri grada Srbije - Kosovskoj Mitrovici, Beogradu, Nišu i Negotinu, murali u čast herojima sa Košara - KM NovinePoginuli vojnici na karauli Košare, na srpskoalbanskoj granici u 78 dnevnom NATO bombardovanju Jugoslavije 1999. godine, i godinu dana ranije, još uvek nemaju zajednički spomenik, koji zaslužuju poodavno. Murali priznanje od naroda i saboraca Ipak, pojedini gradovi se herojima sa Košara odužuju davanjem ulica u nekim opštinama ali, ono što je posebno zaslužno, heroji sa Košara su dobili murale u Kosovskoj Mitrovici, Beogradu, Negotinu i Nišu.


PROČITAJTE JOŠ:   
Spisak svih poginulih junaka sa Košara - KM Novineheroji su svi koji su te godine dali živote za Srbiju. A zašto se onda Košare posebno spominju? Karaula Košare bila je najteža tačka za odbranu Kosova i Metohije od prodora Oslobodilačke vojske Kosova (OVK). A na nju su poslati mladići koji su te godine služili redovan vojni rok.


PROČITAJTE JOŠ:   
Na karauli Košare osvanula srpska trobojka - KM NovineNa karauli Košare osvanula srpska trobojka Na fotografiji koja je objavljena na Instagram stranici posvećenoj junacima sa Košara, vidi se srpska trobojka koja se na ruševini karaule vijori među mnogim albanskim zastavama koje su poderane. , prenose Večernje novosti .





KM Novinama je potrebna vaša podrška - pročitajte zašto KLIK
Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2021 ::    Hvala na interesovanju



Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.