Trodnevna žalost u celoj Srbiji zbog ubistava u beogradskoj školi

Izvor: JužneVesti.com, 03.Maj.2023, 14:27

Trodnevna žalost u celoj Srbiji zbog ubistava u beogradskoj školi

Zbog tragedije koja se desila danas u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu kada je učenik sedmog razreda pucao i ubio osam učenika i radnika obezbeđenja, petak, 5. maj, subota, 6. maj i nedelja, 7. maj biće dani žalosti u Srbiji, odlučila je Vlada Srbije, a saopštio ministar prosvete Branko Ružić.

On je dodao da popodnevna smena u beogradskim školama neće biti održana, a od sutra će nastava početi sa minutom žalosti.

Učenik sedmog razreda Osnovne >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu pucao je jutros iz pištolja na obezbeđenje, nastavnicu i učenike.

Kako je saopštio MUP, ubijeno je osam učenika i radnik obezbeđenja.

Šestoro dece i nastavnica škole su ranjeni i zbrinuti u Urgentnom centru i Klinici u Tiršovoj.

Učenik koji je pucao je uhapšen.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mreže organizacija za decu Srbije traži hitne mere da bi deca bila bezbednija u školama

Izvor: Beta, 03.Maj.2023

Mreža organizacija za decu Srbije zatražila je danas od Vlade Srbije i Ministarstva prosvete da preduzmu hitne i sveobuhvatne mere kako bi se poboljšala bezbednost dece u školama. Ta organizacija se oglasila povodom tragedije u beogradskoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u kojoj je učenik te...

Nastavak na Beta...

Sindikat radnika u prosveti Srbije u petak stupa u štrajk, evo kako će izgledati

Izvor: Radio 021, 04.Maj.2023, 07:03

Sindikat radnika u prosveti Srbije saopštio je da u petak stupaju u štrajk, nakon napada u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, gde je ubijeno osam učenika i radnik obezbeđenja.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.