Izvor: JUGpress.com, 26.Okt.2019, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trener Vanić očekuje dobar zrezultat u meču sa Zvezdom

SURDULICA

          Pripreme za prvenstveni meč sa Crvenom Zvezdom  traju još od prošle nedelje i rezultirale su pobedom u utakmici osmine finala Kupa Srbije, a tako pripremljena ekipa ulazi u meč sa trenutnim liderom na tabeli jako samouvereno i s pravom da pokaže čvrstinu, požrtvovanost i borbenost bez obzira na ime i kvalitet rivala. Pred ovu utakmicu održana je redovna konferencija za medije u Radnikovom Pres centru na kojoj su se čula očekivanja od ovog susreta: >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com <<

         – Činjenica  da nam u subotu dolazi rival, aktuelni šampion i trenutni lider na tabeli onda znamo šta nas očekuje. Ipak nezgodni trenuci za obe ekipe. Мi iza sebe imamo jedan poraz koji nam je, nadam se na kratko presekao pozitivan niz, ali imamo pobedu u Kup utakmici. Sa druge strane Zvezda je imala težak poraz u Ligi šampiona, i to nam je zajedničko. Ekipa Radnika će biti spremna za veliku borbu, bez obzira na ime protivnika, mi moramo dati sve od sebe da se isprsimo pred velikim rivalom i ulazimo u tu utakmicu sa idejom da napravimo dobar rezultat. Na kraju moramo da uđemo sa idejom da možemo da pobedimo velikog protivnika, kao što verujem da su i oni u Ligi šampiona imali slične ambicije kada je tako veliko ime u pitanju. – kaže strateg Surduličana, Nenad Vanić.

Konferenciji za medije prisustvovao je i fudbaler Uroš Stojanović koji u ovaj meč ulazi sa dosta samopouzdanja:

      – Znamo ko nam dolazi, ime i kvalitet velikog protivnika nam daje i dodatni motiv i dodatnu želju da se dokažemo i pružimo svoj maksimum, jer samo uz maksimum možemo do dobrog rezultata. Mi znamo da imamo kvalitet i naravno da želimo, naročito posle poslednje uatkmice pružimo dobru partiju. Drago bi nam bilo da imamo na tribinama što više navijača, i te kako bi nam značila i podška i nadam se lepom ambijentu i dobrom rezultatu – kaže Stojanović.

       Što se tiče igračkog kadra, Vanić iskazuje zadovoljstvo na to da su mu svi igrači na raspolaganju, nema povređenih igrača niti onih koji odrađuju kartone i za duel protiv Zvezde će biti odabran kvalitetan sastav.

Karte za ovaj meč u prodaji su još od srede, interesovanje je veliko, a cene karata standardne kada se igraju ovakvi mečevi: Istok 500 din, Zapad 300 i tribine Sever i Jug po 200 dinara.

                Utakmica Radnik – Crvena Zvezda igra se u subotu od 15:30 na Gradskom stadionu u Surdulici, a obezbeđen je i direktan televizijski prenos na  prvom kanalu  TV Arene Sport.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.