Teško povređena žena u sudaru kod Bujanovca

Izvor: JužneVesti.com, 04.Nov.2019, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređena žena u sudaru kod Bujanovca

Žena iz okoline Trgovišta teže je povređena u sudaru "kie" beogradskih tablica i "golfa" vranjskih tablica, na lokalnom putu u Drežnici, u okolini Bujanovca. Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač "kie" iz, kažu u policiji, zasad nepoznatnih razloga skrenuo u suprotnu traku i udario u "golfa" koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Saobraćajka u centru: Žena oborena u Lenjinovoj

Izvor: OkRadio.rs, 05.Nov.2019, 11:20

U ponedeljak, u ulici Lenjinovoj u Vranju, došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je teško povređena žena (55) iz okoline Bujanovca. Kako kažu iz Policijske uprave Vranje, nezgoda se dogodila nešto pre podneva.   Ženu koja je prelazila Lenjinovu ulicu oborio je „audi“ vranjskih registarskih...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.