Izvor: JUGpress.com, 18.Apr.2021, 19:34

Tamara demantuje Kancelariju za KIM: Nismo privedeni

VUČITRN

– Pripadnici Kosovske policije priveli su u Vučitrnu novinarku Tamaru Grujić, koja realizuje emisiju “S Tamarom u akciji”, saopštio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković. Međutim, Tamara Grujić za portal Nova.rs demantuje da je bila privedena.

Petković je naveo da je Tamaru i članove njenog tima policija nekoliko sati držala u stanici, “iako nisu počinili nikakvo krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << delo, već su snimali nekoliko javnih lokacija za potrebe emisije”.

„Nije tačno da je ekipa privedena, evo smo na gradilištu i snimamo video-demanti. Hvala što ispravno radite svoj posao i proverate infomracije“, rekla je Tamara Grujić za Nova.rs.

Ekipa “S Tamarom u akciji”, u saradnji s Kancelarijom za Kosovo i Metohiju, obnavlja nekoliko kuća za socijalno ugrožene Srbe na Kosovu i Metohiji.

Izvor: FoNet

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.