Izvor: JUGpress.com, 22.Jun.2019, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV Leskovac prodata Radojici Milosavljeviću

LESKOVAC

Posle više dana nagadjanja medju zaposlenima i u leskovačkoj čaršiji, danas je glavna i odgovorna urednica TV Leskovac Nataša Djordjević potvrdila da je ta medijska kuća prodata Radojici Milosavljeviću, biznismenu iz Kruševca koji je kupio više lokalnih televizija u Srbiji .

Dosadašnja glavna i odgovorna urednica je najavila da i sama odlazi iz Televizije Leskovac.

Ova televizija >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je jedini medij u Leskovcu, čiji je osnivcač bila lokalna samouprava, a kome su lokalne vlasti obezbedile i prostor na trajno korišćenje u centru Leskovca.

Dobri poznavaoci prilika tvrde da je taj prostor , pored brenda koji ima ime ove televizije, najatraktivniji deo kupovine.

U narednim danima će se videti ko će, zapravo, činiti redakciju ove televizije sa novim vlasnikom kao i da li će da se ponove slučajevi iz drugog gradova gde je Radojica Milosavljević kupovao televizije, da novac potrošen na te kupovine dobije iz gradskih i opštinskih budžeta na ime sufinansiranja javnog interesa u medijskim projektima kao i preko direktnih ugovora sa javnim preduzećima i ustanovama koji su na mesečnom nivou plaćali odredjene iznose.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

I televizuju Leskovac kupio Radoica Milosavljević

Izvor: Beta, 22.Jun.2019

Radoica Milosavljević iz Kruševca je kupio većinski paket akcija Televizije Leskovac, objavljeno je danas. Dosadašnji većinski vlasnik tih deonica, Vladica Jovanović iz Pečenjevca, kod Leskovca, u petak ih je prodao na berzi.Tu transakciju je obelodanila glavna urednica Televizije Leskovac...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.