Svrljižanin i Novosađanin uhapšeni zbog uzgajanja marihuane

Izvor: JužneVesti.com, 27.Sep.2023, 20:38

Svrljižanin i Novosađanin uhapšeni zbog uzgajanja marihuane

Zbog sumnje da je u okolini Svrljiga imao improvizovanu laboratoriju za uzgoj marihuane, koju je gajio i u dvorištu, uhapšen je Novosađanin, navode iz policije, a sa njim i Svrljižanin u čijoj kući su pronašli materiju i stabljike za koje sumnjaju da su kanabis. Uhapšeni zbog uzgajanja kanabisa u okolini Svrljiga; foto: PU Niš

Niška policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu uhapsila 41-godišnjeg D. P. iz Novog Sada, kao i V. Đ. iz Svrljiga, a osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu.

Policija je, pretresom kuće i drugih prostorija koje D. P. koristi, u okolini Svrljiga, pronašla 465 grama materije za koju se sumnja da je marihuana, improvizovanu laboratroriju za uzgoj droge u veštačkim uslovima, dva ventilatora, lampu, filter i crevo, kao i vagicu za precizno merenje, a u dvorištu zasad sa 40 stabljika za koje se sumnja da su kanabis - navode iz policije. Uhapšeni zbog uzgajanja kanabisa u okolini Svrljiga; foto: PU Niš

Svrljižanin je uhapšen, jer je tokom pretresa kuće i drugih prostorija koje koristi u okolini rodnog mesta policija pronašla, kako navode, 66 grama biljne materije za koju sumnjaju da je marihuana, kao i zasad sa 29 stabljika za koje sumnjaju da je kanabis.

Nakon zadržavanja od 48 sati koje im je određeno, biće privedeni tužiocu uz krivičnu prijavu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.