Izvor: TimockeVesti.net, 27.Sep.2023, 16:24

Negotin: U SVOJOJ KUĆI DAVAO “ DROGA – TERAPIJU“ ŽENI KOJA JE POTOM UMRLA

Negotin, 27. septembar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Negotinu uhapsili su D. M. (1983) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga.
On se sumnjiči da je u kući u kojoj živi u Negotinu dao deo svoje metadonske terapije tridesetdvogodišnjoj ženi koja je ubrzo, nakon korišćenja, preminula.
– Osumnjičenom je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, određeno zadržavanje do 48 časova >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu – kaže se u saopštenju PU Bor.
Članak Negotin: U SVOJOJ KUĆI DAVAO “ DROGA – TERAPIJU“ ŽENI KOJA JE POTOM UMRLA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN DŽEPAROŠ Krao novčanike u ugostiteljskim objektima u Nišu

Izvor: Blic, 27.Sep.2023

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, brzim i efikasnim radom, uhapsili su D. M. (43) iz ovog grada, zbog sumnje da je ukrao tri novčanika. On se sumnjiči da je izvršio krivična dela krađa.

Nastavak na Blic...

Uhapšeni zbog marihuane

Izvor: JUGpress.com, 27.Sep.2023

NIŠ-SVRLJIG..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u tom gradu, uhapsili su D. P. (1981) iz Novog Sada i V. Đ. (1982) iz Svrljiga, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.