Svrljiški bazeni počinju sa radom od subote

Izvor: JužneVesti.com, 13.Jun.2019, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svrljiški bazeni počinju sa radom od subote

Najbolji svrljiški đaci, osobe sa invaliditetom i deca iz hraniteljskih porodica, kao i deca do 7 godina i ove sezone imaće besplatan ulaz na kupališnom kompleksu u Svrljigu.

Bazen se otvara u subotu, 15. juna od 10 sati, ulaz je na dan otvaranja besplatan, a tokom sezone i cene ostaju nepromenjene, pa će ulaznica koštati 100 dinara, a iznajmljivanje suncobrana i ležaljke po 50 dinara.

Pozivam sve ljude da dođu i posete kompleks i sami se uvere u kvalitet usluga >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i vide da imamo najlepši i najčistiji bazen u okolini - kaže Miroslav Marković, direktor Centra za turizam, kulturu i sport, ustanove koja gazduje kupališnim kompleksom.

I ove sezone posetioce očekuju i obogaćen prateći mobilijar, ljuljaške, klackalice, letnji bar koji je delom i u samom bazenu, teren za odbojku i još mnogo toga što svake godine mami brojne turiste da posete Svrljig i okolinu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.