Svi gradonačelnikovi pomoćnici

Izvor: juGmedia, 04.Jun.2016, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svi gradonačelnikovi pomoćnici

PIROT – U skladu sa odredbama Zakona o lokalnoj samoupravi i Statuta grada Pirota, gradonačelnik Vladan Vasić je doneo rešenja o postavljenju pomoćnika gradonačelnika za pojedine oblasti.

Goran Popović je pomoćnik gradonačelnika za oblast poljoprivrede , Aleksandar Ćirić, pomoćnik za oblast investicija i infrastrukture,  javno informisanje i protokol a  Milica Golubović je pomoćnik za vanprivredu, za dečiju i socijalnu zaštitu, obrazovanje, kulturu i organizaciju civilnog >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << društva. Bojan Ranđelović je pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu i to za oblast zdravstvene zaštite, sport, verske zajednice, rodnu ravnopravnost i turizam  a Milan Petrović je pomoćnik gradonačelnika za oblast lokalnog ekonomskog razvoja, u oblasti podrške zapošljavanja i mesne zajednice.

Gradonacelnik Pirota Vladan Vasic je izjavio da je imenovanjem pomocnika ispostovan koalicioni dogovor izmedju Koalicije za Pirot, SPS-a i liste SDS-LDP koje cine skupsttinsku vecinu o podeli mesta.

Od pet pomoćnika troje je iz KZP i to Goran Popovic, Milica Golubovic i Aleksandra Ciric a po jedan iz SPS-a – Milan Petrovic i sa liste SDS-LDP Bojan Randjelovic.

Ova koalicija ima 31. od 56 manadata u Skupstini grada.

Gradonacelnik Vasic je iz KZP-a, kao i predsendik Skupstine grada Milan Popović. Zamenik gradonačelnika je Vidojko Panajotović iz SPS-a a zamenik predsendika Sklupštine grada je Vladica Tošić iz koalicije SDS-LDP.

u Gradskom vecu KZP ima pet članova, a po dva SPS i lista SDS-LDP.

Zoran Panić

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.