PIROT Gradonačelnik Vasić imenovao pomoćnike

Izvor: Blic, 03.Jun.2016, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PIROT Gradonačelnik Vasić imenovao pomoćnike

U skladu sa odredbama Zakona o lokalnoj samoupravi i Statuta grada Pirota, gradonačelnik grada Pirota Vladan Vasić je doneo rešenja o postavljenju pomoćnika gradonačelnika za pojedine oblasti, čime je završeno potpuno konstituisanje gradske vlasti u Pirotu.

Goran Popović je pomoćnik gradonačelnika za oblast poljoprivrede, Aleksandar Ćirić, pomoćnik za oblast investicija i infrastrukture, javno informisanje i protokol a Milica Golubović je pomoćnik za vanprivredu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za dečiju i socijalnu zaštitu, obrazovanje, kulturu i organizaciju civilnog društva.

Bojan Ranđelović je pomoćnik gradonačelnika za vanprivredu i to za oblast zdravstvene zaštite, sport, verske zajednice, rodnu ravnopravnost i turizam a Milan Petrović je pomoćnik gradonačelnika za oblast lokalnog ekonomskog razvoja, u oblasti podrške zapošljavanja i mesne zajednice.

Gradonačelnik Pirota Vladan Vasic je izjavio za Blic da je imenovanjem pomoćnika ispoštovan koalicioni dogovor izmedju Koalicije za Pirot, SPS-a i liste SDS-LDP koje čine skupšttinsku većinu o podeli mesta i time je podeljena odgovornost.

"Podelili smo jedan širok opseg nadležnosti lokalne samouprave na pomoćnike. Neki su novi a većina je starih saradnika iu mislim da će dobro obavljati svoj posao" rekao je gradonačelnik Vasić.

Od pet pomoćnika troje je iz KZP i to Goran Popović, Milica Golubović i Aleksandar Ćirić a po jedan iz SPS-a - Milan Petrović i sa liste SDS-LDP Bojan Randjelovic.

Pročitajte još:

Ova koalicija ima 31. od 56 manadata u Skupstini grada. Prvi gradonačelnik Pirota Vladan Vasić je iz KZP-a, kao i predsednik Skupštine grada Milan Popović.

Zamenik gradonačelnika je Vidojko Panajotovic iz SPS-a a zamenik predsednika Skupštine grada je Vladica Tosić iz koalicije SDS-LDP.

u Gradskom vežu KZP ima pet članoaa, a po dva SPS i lista SDS-LDP.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svi gradonačelnikovi pomoćnici

Izvor: juGmedia, 04.Jun.2016, 09:39

PIROT – U skladu sa odredbama Zakona o lokalnoj samoupravi i Statuta grada Pirota, gradonačelnik Vladan Vasić je doneo rešenja o postavljenju pomoćnika gradonačelnika za pojedine oblasti...Goran Popović je pomoćnik gradonačelnika za oblast poljoprivrede , Aleksandar Ćirić, pomoćnik za oblast...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.