Izvor: JUGpress.com, 09.Jul.2023, 13:16

Suzbijanje komaraca sa zemlje i iz vazduha

NIŠ

         Prvo prskanje protiv komaraca u gradu i okolini iz vazduha i drugo sa zemlje biće obavljeno od 10.  do 12. jula., objavljeno je zvaničnom sajtu Grada Niša.

      Iz vazduha će tretman prskanja komaraca biti obavljen 10. jula od 18.30 do 22 sata, sa dva aviona na površini od 8000 hektara.

        Komarci će sa zemlje biti prskani četiri puta i to 10. jula u večernjem terminu, 11. jula u jutarnjem i večernjem terminu kao >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i 12. jula u jutarnjem terminu. Jutarnji termin podrazumeva tretiranje od 5.30 do 8 časova, a večernji od 18.30 do 22 sata.

     Planirana površina za tretiranje sa zemlje je 2000 hektara.

        U slučaju ekstremno nepovoljnih vremenskih prilika, tretman se odlaže za prvi naredni dan kada vremenski uslovi budu pogodni.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Prskanje komaraca iz vazduha i sa zemlje 10. jula u Pančevu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Jul.2023

PANČEVO – Prskanje komaraca uređajima iz vazduha i sa zemlje biće sprovedeno na teritoriji grada Pančeva u ponedeljak, 10. jula, ukoliko se za to stvore povoljni meteorološki uslovi, saopšteno je iz Društva za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju Eko-san plus d.o.o. Tretman će biti izveden...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.