Sutra proglašenje najboljih sportista Niša

Izvor: JUGpress.com, 25.Dec.2016, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra proglašenje najboljih sportista Niša

NIŠ

Na 38. Sportskom balu koji će se održati sutra u 20 sati u restoranu EI Bolji život proglasiće se najbolji sportisti Niša u 2016. godini i dodeliti priznanja.

Na konferenciji za medije Gradskoj kući  objavljena su imena nominovanih u glavnim kategorijama 38. Izbora sportiste Niša.

U konkurenciji za “Najboljeg sportistu Niša” ostali su džudista Kinezisa Miroljub Ivezić, kajakašice Gusara Milica Kostov i Kristina Petrović, i Jelena Stamenković >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << iz Gimnastičkog kluba Niš.

Za priznanje “Najbolji mladi sportista” konkurišu Staša Gejo iz PAEK-a Niš, Milan Mihajlović iz Džudo kluba Kinezis i Jana Ćirić iz plivačkog kluba Sveti Nikola.

“Najbolji sportski kolektiv” biće Odbojkaški klub Niš, Ženski rukometni klub Naisa ili Gimnastički klub Niš.

Fudbalski klub Filip Filipović, Sportsko rekreativno udruženje osoba sa invaliditetom Nais i trener Mašinca Perica Krstić su nosioci specijalnog priznanja.

Nagrada “Sportsko srce” otišla je u ruke džudisti Kinezisa Igoru Nurkiću.

Nagradu “Sportska ličnost godine” poneće vaterpolista Sava Ranđelović i košarkaš Stefan Jović, dok će nagradu “Novinar godine” dobiti urednik sportske rubrike “Narodnih novina” Dušan Jocić.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.